Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Uncsi űző sorozatok (animék nagy része linkel)

2014.02.05

 

fghkjhjpoepklajmbh.png

W.I.T.C.H.

én nagyon szeretem ezt a sorozatot szerintem probáljátok ki ti is

TÖRTÉNETE:A W.I.T.C.H. egy fantasy/szuperhős típusú képregény sorozat, amelyet Elizabetta Gnone írt. A történet öt lányról szól, akiket kiválasztottak, hogy ők legyenek Kondrakar új Őrzői, akinek a feladata, hogy az öt elem fölötti képességeiket használva, megvédjék a világegyetem központját mindazoktól, akik ártani akarnak neki. Ez az öt elem: a Víz, a Tűz, a Föld, a Levegő és az Energia.

A sorozat címe, a W.I.T.C.H. az öt szereplő: Will, Irma, Taranee, Cornelia és Hay Lin nevének kezdőbetűiből áll; jelentése angolul: „boszorkány". ( 3.évad egy évad 25-26 rész)

http://www.youtube.com/watch?v=xcyou5hqpZ0       

imagesk6o2uyys.jpg

Yumeiro Patissiere:

fh-.jpgA történet főhőse Amano Ichigo, egy aranyos lány, aki azonban meglehetősen ügyetlen, és soha életében nem volt semmiben sem igazán kiemelkedő. Ichigo már megszokta, hogy ő semmiben sem jó, és szülei sem várnak el tőle túl sokat. Így éli mindennapjait mindenben tehetséges kishúga, Natsume árnyékában. Egészen addig, míg egy nap véletlenül benéz egy cukrászkiállításra, ahol a sors által elrendelt találkozásban lesz része. Megismerkedik egy francia cukrász fiatalemberrel, akinek a süteménye a nagymamája által sütött epertortát eszébe. Kiderül, hogy a hasonlóság nem véletlen, hiszen a cukrász nagymama a rangos St. Marie cukrásziskolában tanult, az iskola pedig a francia fiatalember, Henri Lucas családjáé. És az is kiderül, hogy Ichigo egy dologban nagyon is tehetséges, méghozzá az édességekben és ízekben nagyon otthon van.
A szőke fiatalember látva a kislány tehetségét, felkéri Ichigot, hogy iratkozzon be a híres cukrásziskolába. Megszületik hát Ichigo álma, hogy belőle is olyan nagyszerű cukrász lehessen, mint amilyen a nagymamája volt.

http://nezzsorozatokat.info/?s=837

gfcjfk.jpg

 

 

 

 

 

 

Amnesia

7.jpgez az anime arrol szolhogy a lány alvesztete az emlékezetét vagymi és ja igazság szerint most keztem el

http://nezzsorozatokat.info/?s=971

7655.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bújj, bújj szellem!

http://nezzsorozatokat.info/?s=289

images3nqea8v9.jpgA Bújj, bújj, szellem! (学校の怪談, Gakkó no Kaidan) egy húszrészes animesorozat, melyet 2000-ben készített a Studio Pierrot és az Aniplex a Fuji Television számára. Az anime cselekménye Cunemicu Tóru könyvén alapul. A sorozatot Abe Norijuki rendezte.

A történet Japánban játszódik, egy Tokióhoz közeli kisvárosban, ahol természetfeletti dolgok történnek. A kisváros iskolájában állítólag kísértetek tanyáznak.

Méz és lóhere:                                                                                        rdctiuvzg.pngYuuta Takemoto immáron egy éve tanulója egy tokiói művészeti egyetemnek és albérletben lakik egy 25 éves, kicsit lepukkant, de barátságos bérházban. Lakótársai két idősebb egyetemista srác; a majdnem végzett, alapvetően már a felnőttek fejével gondolkodó, magabiztos Mayama és a különc Morita, aki művészet terén ugyan született tehetség, de gyerekes tréfáit, beteges pénzimádatát, állandó terrorját és egyéb sajátos marhaságait meglehetősen nehéz elviselni. Ő egyébként az egyetem rekordere is: személyében megszületik a legendás nyolcadéves diák, többek között annak köszönhetően, hogy néha komoly gondjai adódnak a felkeléssel...

http://nezzsorozatokat.info/?s=1158

izgbzuvz.png

     

 

                                           

Lovly Complex :                                                                                           dddd.pngKoizumi Risa az átlagosnál magasabb lány, Otani Atsushi pedig az átlagnál alacsonyabb fiú. Mindkettejüket sok negatív tapasztalat érte már a magasság-problémája miatt, de töretlenül keresik tovább a szerelmet. A személyiségük ijesztően összeillő, de a világért sem vennének tudomást róla, helyette elválaszthatatlan barátokként éldegélik napjaikat.
Idővel Risa azt veszi észre, hogy ez az érzés talán már több, mint egyszerű barátság…
De vajon lehet jövője egy ilyen mulatságos kinézetű párosnakdbyy.png

http://nezzsorozatokat.info/?s=486

 

 

 

 

 

 

Yu Yu Hakusho - A szellemfiú

http://www.youtube.com/watch?v=aOZnal_wQL4

imagesd42zzwnp.jpgNem találok leirást ezt nem hiszem el!!!!!am ja

ez egy nagyon jó mese egy meghalt fiúrol szol aki meghall és a végén a szellem világ tetegtíve lessz és viszatérhet az életbe nézétek meg

 

 

még majd irok ?!!!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

@gamil.com

( nev. Sylvike , 2016.03.17 15:25)

A. Kedvenc. Szereplőim. WITCH_BOL. CORNELIA. A. Föld. Boszi. Irma. A. Víz. Boszi. És. Tara. A. Tűz. Boszi.

@gamil.com

(Név. Sylvike , 2016.03.17 15:23)

Én. Az. Eleinte. Nem. Nagyon. Kedveltem. Meg. Willt. Mert. Nagyon. Is. Féltékeny. Voltam. Rá. Mert. Hogy. Ő. Lett. A. WITCH. CSAPAT. Női. Vezére. És. Ezért is.. Nem. Tudtam. Benne. Megbizzni. De.. Még. A. Levegő. Boszit. Se. Csipem. Annyira. Csak. Is. Cornyt. Irmat. És. A. Tűz. Boszit. Kedvelem. Csak. Mert. Ők. Egy. Boszik.